مضرات رژیم کتوژنیک SECRETS

مضرات رژیم کتوژنیک Secrets

مضرات رژیم کتوژنیک Secrets

Blog Article

اما یک رژیم کتوژنیک واقعی با آن چیزی که این روزها مد‌ شده است، کمی تفاوت دارد. رژیم کتوژنیک، یک رژیم “کم‌کربوهیدرات” و “پرچرب” است که اولین بار، برای درمان بیماران صرعی به کار گرفته شد؛ اما در حال حاضر، یکی از محبوب‌ترین رژیم‌های‌غذایی جهان، برای کاهش وزن است. 

توصیه‌ی ما این است که برای نتیجه‌ بهتر، در روزهای آزاد از کربوهیدرات‌های سالم، مثل میوه‌ها، سبزی‌های نشاسته‌ای، لبنیات و غلات کامل (به جز غذاهای فرآوری شده یا شیرین) استفاده کنید.

در واقع، به نظر می‌رسد درصد بیشتری از چربی‌هایی که از طریق رژیم کتوژنیک از دست می‌ رود، از حفره شکم می‌آیند.

به این معنا که شما درست رژیم گرفته‌اید. بعد از چند روز این عوارض از بین می‌روند و بدن شما انرژی فراوان و سرحالی و تمرکز زیادی را تجربه خواهد کرد.

دوران شیردهی یک دوران بسیار حساس است که باید مادر علاوه بر خود مراقب نیازهای تغذیه‌ای فرزندش نیز باشد. به همین دلیل هر رژیمی در این دوران توصیه نمی‌شود، در مورد رژیم کتوژنیک در شیردهی نیز بحث‌های زیادی به میان آمده و برخی از افراد با آن موافق چیت در رژیم کتوژنیک و برخی دیگر مخالف هستند.

رژیم کتوژنیک در ابتدا برای کمک به بیمارانی به وجود آمد که از سرع و تشنج رنج می بردند.

لیمومی با بهره‌گیری از علم مزاج‌‌شناسی و رژیم درمانی نوین، رژیم‌های منحصربه‌فردی را برای گروه‌های سنی مختلف صادر می‌کند.

نکته دیگر آنکه راش‌های پوستی از عوارض نادر رژیم کتوژنیک هستند که به صورت بثورات خارش دار و قرمز که عمدتاً در قسمت بالایی پشت، قفسه سینه و شکم ایجاد می شود دیده می‌شوند. 

این امر می‌تواند بدن شما را در یک حالت متابولیک به نام کتوز قرار دهد.

اگر شما یکی از افراد خوش شانسی هستید که با رژیم کتو، موفق به کاهش وزن شده‌اید به شما تبریک می‌گوییم. از آنجایی که کتو یک رژیم غذایی محدودکننده از نظر کربوهیدرات است، متاسفانه بسیاری از افراد پس از قطع آن، وزن اضافه می‌کنند.

انواع کربوهیدرات کدامند؟ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامین

گوشت: گوشت قرمز، استیک، ژامبون، سوسیس، بیکن، مرغ و بوقلمون

محصولات کم‌چرب یا رژیمی: سس مایونز کم‌چرب، سس سالاد و چاشنی‌ها

Report this page